Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Онлайн-інтерв’ю «Рідні береги» з Анатолієм Качаном

           18 січня 2021 року в рамках мистецького проєкту «ТВОРИ І ТВОРЦІ» відбулося онлайн-інтерв’ю з відомим дитячим поетом Анатолієм Леонтійовичем Качаном, який вважає, що «хвилююче образне слово — це найприродніша мова спілкування з юними читачами».

         Шанувальники ретельно підготувалися: розповідали вірші «зимового циклу», відгадували «загадки баби Завірюхи», а головне, мали змогу особисто поставити запитання шанованому поету. Читачка Марія Науменко заспівала пісню «Зима щедрує по дворах», слова Анатолія Качана, музика Тетяни Димань. Ведучі Катерина Чешкова та Дмитро Яременко координували двосторонній зв’язок між читачами та поетом, а також ознайомили учасників онлайн-інтерв’ю з виставкою книжок. В активному творчому спілкуванні читачі провели майже півтори години.

         Дотепні відповіді, проста і легка мова Анатолія Качана – усе це спонукало читачів до нових і нових запитань. Серед них були і зовсім дитячі, і дорослі, але всі стосувалися поезії, бо поезія – вічна молодість душі, не обмежена віковими категоріями!

         Пан Анатолій розповів про творчі плани щодо святкування ювілейної дати, адже, за словами поета, йому виповниться «два рази по сорок» або «десять помножити на вісім» років. До Міжнародного дня рідної мови він запропонував провести «Невимушені уроки з ігрової та етнопоезії».

         Дякуємо учням столичної загальноосвітньої школи № 175 ім. В. Марченка – активним читачам нашої бібліотеки та щирим шанувальникам творчості Анатолія Качана і рідного українського слова, бо йшлося і про це...

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей