Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Літературно-театралізований круїз «Пригоди української книжки»

        30 квітня у читальному залі відділу обслуговування дошкільників та дітей молодшого віку для учнів 4 класу однієї із київських шкіл відбувся літературно-театралізований круїз «Пригоди української книжки», присвячений 100-річчю від дня народження щирої патріотки України, письменниці українського зарубіжжя Ганни Черінь.

        Народжена в Україні, вимушено вивезена під час Другої світової війни в табори фашистської Німеччини, проживши на чужині, вона зберегла щиру любов до Батьківщини і все своє життя та творчість присвятила Україні. Саме про це вела свою розповідь бібліотекар біля книжкової виставки її творів. Із задоволенням діти прослухали вірш «Рідна мова», пісню «Український характер» та переглянули лялькову виставу «Пригоди української книжки» за однойменною книжкою письменниці.

        Творчість Ганни Черінь і надалі служитиме дітям у їхньому духовному розвитку, розпалюватиме в їхніх душах почуття гідності, бажання робити добро іншим, любов до рідної української мови, до своєї Батьківщини.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей