Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Шляхами шведської казкарки

          29 жовтня в Національній бібліотеці України для дітей у рамках роботи пункту європейської інформації відбулася бібліопригода за твором видатної письменниці Сельми Лагерлеф.

          На захід «Шляхами шведської казкарки» завітали шестикласними СШ № 196, які були раніше знайомі з героями книги – Нільсом та його пернатим товаришем Мартіном – через перегляд відомого мультфільму. Яке ж було здивування дітлахів, коли виявилось, що в мультику не було висвітлено й половини пригод та бувальщин, які трапилися у книзі!

          Дізнавшись про те, що Лагерлеф подолала тисячі кілометрів, аби зібрати найцікавіші факти для так званого «дитячого підручника з географії Швеції», школярі були готові до будь-якого випробування! Розділившись на команди, вони мерщій рушили на пошуки втрачених сторінок мапи, аби відновити маршрут, за яким рухався бешкетник Нільс із дикими гусьми до омріяної Лапландії.

          Усі команди фінішували майже одночасно й радо вітали одна одну, адже захід мав не змагальний, а пізнавальний характер. Книжкова пригода вдалася – багато хто з учасників навіть забажав на власні очі побачити Швецію пера Сельми Лагерлеф!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей