Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Данія — казкова країна» з циклу заходів Тижня скандинавської книги

          21 листопада у відділі документів іноземними мовами відбувся захід на тему «Данія — казкова країна» в рамках заходів Тижня скандинавської книги. У заході взяли участь Радник із питань дипломатії Посольства Королівства Данії в Україні Сергій Матюшенко та практикант посольства Frederik Voet Mann Baaer. Під час заходу учні Скандинавської гімназії міста Києва дізналися багато цікавої та нової інформації про цю величну країну.

          Данія – невелике королівство, яке ще називають «Перлиною Скандинавського півострова». Для багатьох людей Данія асоціюється з образом казкової країни. Не тільки тому, що це найдревніше королівство світу подарувало людству великого казкаря Ганса Кристіана Андерсена, а неофіційним символом країни стала казкова Русалонька, яка зустрічає гостей на узбережжі данської столиці – Копенгагена. Це країна, яка вражає поєднанням монархії, демократії, ринкової економіки та найвищого рівня життя у світі.

          Учасники заходу мали змогу почути уривок з історії «Серце, плач», Шарлотте Парді, данською та українською мовами. За найкращі запитання гості подарували учасникам заходу два примірника цієї книги.

          На завершення заходу учасники зробили спільне фото на згадку.

          Висловлюємо щиру подяку представникам Посольства Королівства Данії в Україні за подаровані книги та неймовірно цікавий захід.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей