Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
100 років Соборності

          22 січня в Україні відзначають День Соборності. Саме в цей день 100 років тому у Києві на Софійській площі відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт Злуки українських земель, засвідчений Універсалом про об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Велику Україну.

          Соборність – це єдність. Єдність не тільки територій, а й людей. Усіх, хто живе в Україні, і хто вважає її своєю Батьківщиною.

          Любити свою країну – це знати її історію, культуру, мову. Тому під час патріотичного квесту «Нам берегти тебе – соборну і єдину» шестикласники школи-інтернату «Дитяча інженерна академія» не тільки розширили свої знання про події, що відбувалися 100 років тому на теренах України. Локації квесту були присвячені видатним особистостям нашої країни, її історії, географії, літературі.

          Пройшовши усі випробування, діти зібрали з отриманих шматочків пазлу карту нашої держави. А заохочувальні призи отримала не тільки команда, яка найшвидше зібрала карту, а й яка набрала найбільшу кількість балів за вірні відповіді.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей