Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          Іван Марунич поділився своєю історією успіху із школярами у бібліотеці

       На творчій зустрічі з фронтменом гурту «NRavitsa Planet» Іваном Маруничем був аншлаг. Всі з нетерпінням чекали на гостя, а він поспішав до бібліотеки зі зйомок.

       Діти одразу впізнали обличчя відомого учасника «X-фактора» та «Мамахохотала-шоу». Спілкування видалося плідним, деякі учні, навіть, вирішили для себе, чим вони займатимуться після закінчення школи.

       Іван надихнув їх своєю історією успіху: від старту зйомок першого кліпу на пісню «Проектор», участі в проекті «Мамахохотала-шоу», для кожного випуску якого «NRavitsa Planet» мали створити нову пісню, до зйомок у кіно, перших сольних концертів, знайомств з відомими музикантами та виступів на масштабному фестивалі Atlas Weekend.

       З багатьма відомими музикантами та телеведучими Іван Марунич традиційно грає у футбол у складі ФК «Маестро». Одним з них є читач нашої бібліотеки, переможець «Голосу країни-2014» Ігор Грохоцький.

       Кожен, хто завітав на зустріч, мав змогу сфотографуватись або зробити селфі з відомим музикантом.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей