Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Будуємо разом з LEGO

         Якщо ти цікавишся робототехнікою та програмуванням, то на літніх канікулах не лише відпочиватимеш, а й дізнаватимешся про щось новеньке, відвідуючи заняття-презентації науково-пізнавального гуртка «Robotics».

       Нові учасники гуртка вирушили у космічну пригоду «Місія – Місяць», де вчилися будувати LEGO-моделі для дослідження проблем на Місяці та шукали шляхи їхнього вирішення. На додачу продемонстрували здобуті знання та неабияку креативність!

       Вже восени гурток «Robotics» запрацює за новою темою сезону 2019-2020, яка має назву «Будівельний бум». Досліджуватимуться процеси проектування та створення доступних, екологічних і надійних будівель в епоху урбанізації.

       Долучитися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO у рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior юним користувачам бібліотеки допоможуть кваліфіковані тренери.

       Користувачі Національної бібліотеки України для дітей беруть участь у програмі FIRST LEGO League Junior за підтримки благодійної організації Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей