Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вже скоро Великдень – свято чудес

       Християни всього світу готуються до найбільшого та найрадіснішого свята – Великодня.

       25 квітня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася година народних традицій «Вже скоро Великдень – свято чудес» для дітей старшої групи одного із закладів дошкільної освіти м. Києва. Відвідувачі уважно слухали цікаві факти з історії цього найважливішого православного свята, переглянули відеофільм про те, як його святкують у різних країнах світу. Малеча із задоволенням взяла участь у конкурсі «Наповни великодній кошик», вибираючи потрібні продукти.

       Зміцненню духовного здоров’я малят неодмінно сприяє залучення їх до культури й традицій рідного краю. Тому маленьким допитливим читачам презентували найкращу літературу, представлену на книжковій виставці «Свято Великодня», познайомили з творами «Святкові бажання» О. Миронович, «Свято Великодня» Л. Храпливої, «Сукня до Великодня» В. Семененко, «До Великодня» Н. Сиротич. А за декламування віршів, присвячених цьому величному святу, діти отримали подарунки від бібліотеки. Також дітки із задоволенням пройшли майстер-клас «Яєчко барвисте – творіння рук святе та чисте» зі створення писанки методом переплітання.

       За народними повір’ями під час трьох днів Великодніх свят радіє все на землі і на небесах, з’являється мить, коли Господь відкриває небо, щоб почути і виконати одне заповітне бажання кожної людини, в якої чисте серце. Тож гарних всім свят і здійснення бажань!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей