Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Обереги пам’яті

         Багато достойних людей зустрічається в житті, та лише вибрані мають надвисоту щедрості, доброти, працьовитості. Саме таким був Василь Тимофійович Скуратівський – український народознавець, письменник, видавець, невтомний шукач народних скарбів. Аби вшанувати пам’ять та відзначити 80-річчя від дня народження видатного художника слова та вченого-етнографа, до відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку на усний журнал «Обереги пам’яті» завітали семикласниці ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус».

         Панянки уважно прослухали стислий матеріал про життєву біографію автора, зацікавилися його найбільшою заслугою в царині шкільних наук, ознайомилися з найважливішими досягненнями в українському народознавстві. Бібліотекар акцентувала увагу дітей на першій та останній книгах автора та представила решту видань із ґрунтовно підготовленої книжкової виставки. Вдало доповнили захід відеоматеріал, мінівікторина «Осінній острів знань», українські народні ігри (гра-танок «Плетений шум», «Мир-миром») та дитяча гра «Чиї долоньки».

         Читамінки із маленької скрині додали гарного настрою усім учасникам зустрічі у бібліотеці.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей