Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Падіння та злет Станіслава Подліпського

         Зірка рок-н-ролу 90-х років Станіслав Подліпський заспівав на «Музичній платформі: слухай своє» авторські пісні та поділився історією своїх злетів та падінь.

         У минулому столітті, ще за часів колишнього Радянського Союзу, музикант, художник, актор театру та кіно Станіслав Подліпський був зіркою одеської рок-сцени. Згодом його запросили до Москви, де він разом зі своїм колективом потрапили у топ-10 столичних російських гуртів. Проте популярність тривала недовго. Неправильний спосіб життя врешті-решт привів співака до наркотичної залежності. Станіслав пережив клінічну смерть, після чого повірив у Бога та повернувся до нормального життя.

         Підлітків, які прийшли на зустріч, дуже зацікавила особистість співака, зокрема його творчий та життєвий шлях. Юні читачі ставили багато запитань. Станіслав Подліпський виконав пісенні твори «Героям слава» та «Україна», які сприятимуть патріотичному вихованню молоді нашої країни.

         Наприкінці зустрічі всі присутні гучно аплодували одеському Елвісу Преслі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей