Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Показ сімейного фільму «Зоопарк»

         6 лютого в Національній бібліотеці України для дітей відбувся показ сімейного фільму «Зоопарк» у рамках фестивалю «Нове британське кіно», організованого Британською радою в Україні спільно з компанією «Артхаус Трафік».

         На перегляд фільму завітали восьмикласники школи № 163 ім. М. Кирпоноса.

         Фільм «Зоопарк» – зворушлива історія дружби і порятунку слоненяти Бакстера. Зйомки проходили у реальному зоопарку Белфаста. Саме слоненя Бастер, яке жило в цьому зоопарку, є улюбленцем сім’ї Холлів, особливо хлопчика Тома.

         У 1941 році юний Том і його друзі намагаються з усіх сил врятувати тварин із місцевого зоопарку Белфаста – він опинився під ударами німецьких бомбардувальників. Щоб захистити Бастера, Том вирішує заховати його разом із друзями у знайомої жінки. Це єдиний шанс для слоненяти на порятунок.

         Нашим користувачам надзвичайно сподобався цей фільм, адже він виховує любов до тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

         Наступний показ фільму в рамках проєкту «Будь патріотом! Дивись українське!» відбудеться 17 лютого о 14:45 а актовій залі нашої бібліотеки.

         Запрошуємо до перегляду!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей