Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

#Корисна їжа

        «Ми те, що ми їмо» – так вважали ще давні мудреці. Їжа дійсно має великий вплив не тільки на фізичне самопочуття людини, а й на її настрій. Останнім часом все більше людей починають звертати увагу на своє харчування, адже вести здоровий спосіб життя стало модним.

        У відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку 30 квітня відбулася зустріч з нутріціологом Тетяною Лупинос. Обговорювали корисну та шкідливу їжу. Восьмикласники дізналися, що правильне харчування впливає на весь наш організм, допомагає краще мислити та запам’ятовувати, дає сили на фізичну активність, піднімає настрій. Пані Тетяна також допомогла підліткам розібратися у фейках щодо їжі, зокрема, чи дійсно фаст-фуд та газовані напої такі шкідливі для нашого організму. А наприкінці зустрічі підлітки навчилися за допомогою спеціальної формули розраховувати індекс маси свого тіла.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей