Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Сімейна вечірка у форматі Влогер-PARTY

          Щороку у лютому для найактивніших читачів (за підсумками участі у зимових бібліотечних пригодах-читаннях) Національна бібліотека України для дітей влаштовує інтригуюче свято, супер-подію, незвичайну, несподівану і зовсім неочікувану. Неодноразово ми пропонували читачам участь у бібліотечних «Сутінках», минулоріч – сімейне свято «Піжамна вечірка», яка дуже сподобалася дітям, а ще більше – батькам.

          Цього року бібліотекарі пропонують абсолютну новинку — Влогер-PARTY! Тож сім’ї читачів, які першими завітали до бібліотеки на початку 2019 року та долучилися до заходів зимових пригод у бібліотеці, мають щасливу нагоду стати учасниками захоплюючих пригод відеоблогерів – влогерів – у бібліотеці.

          Зазвичай, умови та події таких заходів-сюрпризів не розголошуються заздалегідь. Але цього разу ми привідкриємо завісу таємничості, адже учасникам потрібно бути готовими до того, щоб не лише знайти книжковий Sweet-Box, розпакувати його та зафільмувати весь процес, а ще й розгадати загадку, приховану у коробці-сюрпризі. Розгадати її зможуть лише справжні читачі, адже збирати книжковий Sweet-Box будуть справжні бібліотекарі, і вони докладуть максимум зусиль, щоб загадка була непростою!

          Для участі у Влогер-PARTY не потрібно жодної спеціальної підготовки, адже перед початком ми поспілкуємося зі справжнім влогером – нашою читачкою, авторкою і головною героїнею влогу «Канал Малефисента» та її мамою, яка допомагає донці знімати та робити відео.

          Після теоретичної частини ми перейдемо одразу до практики: розділимося на кілька команд, кожна з яких отримає окреме завдання та вирушить на пошуки своєї посилки-сюрпризу.

          Якщо маєте смартфон з якісною камерою, GoPro-камеру, монопод (пристрій для селфі) – візьміть із собою. Можливо, вони допоможуть зробити відео вашої команди цікавішим та якіснішим.

          Завершимо сімейні бібліотечні посиденьки традиційним чаюванням із солодощами. Але робота влогерів на цьому не закінчиться, адже ще потрібно зробити постпродакшн відзнятого матеріалу. Хто, коли, де і як це буде робити — вирішимо на місці.

          До зустрічі на вечірці! Не забудьте забрати свої квитки-запрошення у секторі обліку бібліотеки!

          Шановні читачі, зверніть увагу: Влогер-PARTY — подія закрита, вхід за сімейними квитками-запрошеннями 30 першим читачам 2019 року, які отримали цю інформацію під час перереєстрації.

          Іменні квитки можна забрати на секторі обліку бібліотеки – І поверх.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей