Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Доктор Сьюз та його казковий світ»

        Хто написав такі веселі всесвітньовідомі дитячі книжки: «Кіт у капелюсі» («The Cat in the Hat»), «Одна рибка, дві рибки, червона рибка, синя рибка» («One Fish, Two Fish, Red Fish, Blue Fish») і «Про Грінча, який украв Різдво!» («How the Grinch Stole Christmas!»)? Так, це ж неперевершений Доктор Сьюз (Dr. Seuss)!

        19 березня у нашій бібліотеці маленькі читачі поринули у неймовірну атмосферу казок, створених знаменитим Доктором Сьюзом. Вони дізналися цікаві факти про життя та творчість автора й художника, розглянули його найкращі твори та зустрілися з найвідомішими персонажами. Діти були здивовані, дізнавшись, що Доктор Сьюз насправді не був лікарем. Виявилося, що він носив ім'я Доктор лише тому, що його тато хотів, аби син мав цю професію. Але, на щастя, він став письменником!

        Подія була наповнена інтерактивним читанням англійською мовою однієї з найвідоміших книг автора «Green Eggs and Ham» («Зелені яйця та шинка»). До речі, ця весела римована книжка містить лише 50 різних слів. А граючи у твістер англійською мовою «Dr. Seuss Super Stretchy A-B-C Game», маленькі відвідувачі показали не лише свою гнучкість, а й гарні знання з англійської мови.

        І це ще не все! Наприкінці зустрічі діти проявили свою креативність та фантазію, намалювавши своїх улюблених казкових персонажів із книг Доктора Сьюза!

        Нехай кожен день буде для наших дітей казкою, а кожна книга – вікном у світ фантазій та неймовірних подорожей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей